fbpx

Tiden Studio

Tip of the day
Customers are 64% more likely to make a purchase after watching a product video.

⚠️ ВНИМАНИЕ! В момента изпитваме високо производствено натоварване.
Времето за изработка може да бъде удължено до 10 работни дни.

ПРОИЗВЕЖДАМЕ

НАЙ - ЕФЕКТИВНАТА ВИДЕО РЕКЛАМА НА ПАЗАРА

общо над 50 милиона
гледания на видео

Изработени
над 10 000 видеоклипа

Рекламирайте бизнеса си с видео!

Рекламното видео за услуги и продукти има много по-голям обхват от статичните рекламни методи и е далеч по-ефикасно от обичайните хартиени
визитки, брошури, рекламни съобщения и т.н. Видеорекламата на вашия бизнес позволява да си осигурите ефикасно взаимодейсвие с огромна аудитория чрез аткрактивен и запомнящ се начин.

НАШИТЕ НАЙ-ПОПУЛАРНИ ПАКЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ВИДЕО АНОНС

от € 190

ПРОМО ВИДЕО

от € 390

РЕКЛАМНО ВИДЕО

от € 290

ПРЕЗЕНТАЦИЯ
Пускане на видеото

от € 390

ОБЯСНИТЕЛНО ВИДЕО

от € 250

АНИМИРАНИ МЕНЮТА

от € 190

WEBSITE HEADER
Пускане на видеото

от € 190

3D АНИМАЦИЯ

от € 190

ВИДЕО ИНСТРУКЦИЯ

от € 290

Малкият бизнес трудно създава идеи и отделя пари за рекламното си присъствие. Именно заради това той има ниска или буквално никаква видимост в онлайн пространството. Това пък води до липса на популярност, изоставане от конкуренцията и нейните агресивни маркетинг ходове. Най-лошото от всичко обаче са ниските или никакви продажби. Видео реклама е идеалният метод да презентирате вашата продукция или услуга. Рекламно видео е инвестиция, която се възвръща многократно. 

ПОЛУЧЕТЕ ДО 50% ОТСТЪПКА!

попълнете данните си във формата и клиентския ни център ще се свърже с вас

НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ ЗА ВАС

В Tiden Studio ние се отнасяме към вашия бизнес, както към собствения си. Нашата отговорност е да ви предоставим възможно най-доброто обслужване и невероятно качествени видеоклипове, които надхвърлят вашите очаквания и помагат за развитието на вашия бизнес. Надеждността е всичко за нас и ние се стремим да изградим дългосрочни отношения с всички наши клиенти.

Осигуряваме ви всеки творчески материал, който трябва за да увеличите продажбите си!

Видеото заема до 90% от целия интернет трафик в света. Когато имате избор – да прочетете статия или да гледате кратко видео, винаги ще изберете видеото. Видеото използва няколко канала на възприятие наведнъж: зрително, слухово, асоциативно, емоционално. Винаги казваме на нашите клиенти: не трябва да продавате продукт или услуга. Вие продавате щастието да притежават продукт и удоволствието от услугата. Само видеото може да предаде емоция, да покаже радостта от взаимодействието с вашия продукт, да даде на зрителя усещане за допир и да го направи така, че притежаването на вашия продукт да стане целта на утрешния му ден. Точно това правим ние.

Значението на видео рекламата е трудно да се надцени. В нашия век, когато четенето става твърде бавен начин за получаване на информация, видеото бързо замества всички други методи за рекламиране. Разбира се, можете да напълните целия град с листовки, оставяйки тон пари в печатницата, или можете да поръчате точна и ефективна видео реклама и да я покажете на публиката, върху която е фокусиран вашият продукт или услуга. Разбира се, подобна реклама ще бъде много по-ефективна и по-евтина. Производството на видеореклами в Tiden Studio означава гарантирани спестявания в рекламния Ви бюджет и многократно повишаване на ефективността на вашата реклама.